Photo

Classic Passion Webshop

In 1992 zijn we begonnen met het verhuren van bijzondere trouwauto’s en sinds 2000 is Classic Passion gespecialiseerd in onderhoud, revisie en restauratie van (semi)klassiekers. Wij doen graag net dat beetje meer voor onze klanten en merken dat ze zelf ook graag de puntjes op de i zetten als het om behoud en afwerking van hun geliefkoosde klassieke automobiel gaat.

We weten dat sommige klanten bepaalde werkzaamheden uit hobby overwegingen graag zelf uitvoeren. Aangezien het veelal een probleem is om nu juist dat professionele onderhoudsmiddel, gereedschap of accessoire te vinden dat past bij de specifieke wensen van onze veeleisende klanten, hebben wij besloten om deze (veelal “klassieker” gerelateerde) onderdelen zelf te gaan leveren.
Daarom zijn we een jaar of 20 geleden al begonnen met de verkoop van Caprotech anti roest producten omdat ik ze zelf tijdens de restauratie met een goed resultaat gebruikte. Daarna zijn we sinds 2006 enig officieel importeur geworden van Nardi en Personal sturen en accessoires omdat ik op dat moment graag zo’n super stuur voor mijn eigen wagen wilde en dat niet meer nieuw te koop was in Nederland
Zo zijn eigenlijk al de producten in onze collectie terecht gekomen : Eerst ontstond onze eigen behoefte en pas daarna werden de artikelen in het assortiment opgenomen. Op deze manier kan je achter je collectie staan !
Zo verkopen we tegenwoordig ook de complete deurrubber ruitrubber collectie voor vrijwel alle Italiaanse (semi)klassieke auto's, omdat we bij de restauratie van onze specialiteit : de Fiat 2300 regelmatig rubbers nodig hadden. En ook voor de overige artikelen in onze collectie geldt dat wij er gebruikservaring mee hebben zodat jij niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden.
Daarnaast beschikken wij nog over een groot assortiment (Klassieke) Fiat onderdelen, voor de (zeldzame) Fiat lijn 6 cilinders uit de jaren zestig. .
Buiten de artikelen die op onze website vermeld staan kunnen we u vaak ook met gebruikte onderdelen helpen. Het loont de moeite om hiernaar bij ons te informeren; wellicht hebben wij net dat ontbrekende onderdeel of weten wij of en waar het verkrijgbaar is.
Aangezien we een echt fysiek bedrijf zijn is het vanzelfsprekend ook mogelijk om de artikelen bij ons af te halen. Mocht u daarvoor niet in de gelegenheid sturen we het graag naar u op, ook naar het buitenland.
Kijk gerust even hier rond of onze website www.classicpassion.nl en neem contact op als je geïnteresseerd bent in onze producten of reparatie/restauratie mogelijkheden.

Drive Tastefully

 

Classic Passion