1959 Buick Le Sabre
Onze Buick Le Sabre stamt uit de tijd dat men in Amerika overdaad gewoon was. Met zijn 5,86 meter is het een in het oog springende limousine waarin het comfortabel toeven is. De royale V8 motor zoeft jullie naar de trouwzaal. De Buick is voorzien van een ruim bemeten groen met wit interieur dat in topstaat verkeert. Door de royale binnenruimte is deze auto ook uitstekend geschikt om bruidskinderen mee te nemen. Deze imposante verschijning wordt altijd voorzien van een kwaliteits zijden boeket op de motorkap en de hoedenplank.
Fiat 600 Multipla

Eindelijk een trouwauto voor mensen die echt wat anders zoeken ! De ludieke Fiat Multipla was de eerste "MPV" en is nu een zeer zeldzame verschijning in Nederland. De binnenruimte is variabel en biedt maximaal plaats aan zes personen. Wanneer er geen bruidskinderen zijn kunnen de middelste stoeltjes opgeklapt worden zodat de beentjes gestrekt kunnen worden. Op deze manier is het qua beenruimte de grootste van onze trouwauto's !
Door zijn guitige uiterlijk een auto met een hoge "aaibaarheidsfactor".1965
1953 Jaguar MK VII
Grace, space and pace was destijds de slogan van Jaguar en dat klopt nog steeds De romantische Jaguar is een automobiel zoals alleen de Engelsen die kunnen bouwen. Het ruime interieur ademt de traditionele sfeer van Engelse aristocratie met prachtig wortelnotenhout en Connolly leder. Op warme dagen kan het schuifdak worden geopend om wat extra verkoeling te brengen. Deze Jaguar is voorzien van een krachtige, destijds hypermoderne, motor die geheel gereviseerd is. Een voorname "heer van stand" met zijn hoge grille waaraan wij ons zijde boeket bevestigd hebben.

Showroom
Als je een wat betere indruk van deze auto's wilt krijgen kan je vrijblijvend komen kijken in onze gezellige showroom. Dan kan ook besproken worden wat de kosten voor jullie dag zullen zijn. We raden je wel aan om even een afspraak te maken zodat je zeker weet dat de auto's aanwezig zijn.

Algemeen
Al onze auto's zijn standaard voorzien van een zijden boeket. Op verzoek kunnen jullie in plaats daarvan natuurlijk ook een eigen boeket of andere versieringen plaatsen.
De auto's worden altijd gereden door onze eigen, vriendelijke, chauffeur.
Behalve voor trouwritten is het ook mogelijk de auto's te boeken voor jubilea of andere feestelijke gelegenheden.

Offerte
Alhoewel wij jullie aanraden de auto's bij ons te komen bewonderen kunnen jullie ons natuurlijk ook even bellen om een prijsopgave te doen. Het telefoonnummer op werkdagen is 0181-641021