Classic line mahonie 390 glans.

De diameter van dit stuur is 39 cm, gemeten aan de buitenrand en de spaken zijn glanzend afgewerkt met de traditionele toelopende sleuf in elke spaak
Dit stuur behoort tot onze standaard collectie en is dus uit voorraad leverbaar.

De Classic Line sturen zijn al jarenlang de meest verkochte sturen van Nardi
Dat is niet zo verwonderlijk want de sturen zijn gemaakt uit high grade aluminium.
Op de spaak treft u de gegraveerde handtekening van Enrico Nardi aan.
De houten rand is gemaakt van eerste kwaliteit mahonie en voorzien van een donkere rand die zo kenmerkend is voor de Nardi sturen .
Het mahonie is voorzien van een prachtig effen afwerking met blanke lak die ook genoeg grip geeft bij warme handen en de achterkant heeft lichte ribbels om die grip nog te verhogen.
Alles bij elkaar zorgt dat ervoor dat u vele, vele jaren plezier van uw stuur zult hebben.
Zelf rij ik reeds ruim 25 jaar met hetzelfde stuur dat inmiddels ruim 600.000 km afgelegd heeft !

Naast de sturen met houten rand zijn er trouwens ook sturen met lederen en suede rand beschikbaar, afhankelijk van uw voorkeur.

Om dit stuur te monteren in uw auto heeft u een naaf nodig die specifiek voor uw type auto geschikt is.
Deze naven zijn er in vele honderden verschillende typen voor vrijwel alle mogelijke auto merken en en typen, maar zijn soms wat lastig te krijgen.
Gelukkig hebben we een enorm assortiment van deze naven en hebben altijd rond de 500 verschillende naven op voorraad !
Deze naven kunt u hier vinden, op merk en type:
http://www.classicpassion.nl/Webwinkel-Category-3917705/Kies-hier-uw-merk-en-type.html
of door de zoekfunctie te gebruiken

Bij bestelling van de naaf en het stuur bent u compleet, incl montage toebehoren, en heeft u geen verdere onderdelen meer nodig.

Wilt u het stuur liever niet zelf inbouwen ?  Classic Passion is geen anonieme webshop maar een gerenomeerd restauratie en klassieker onderhoudsbedrijf.
Wij kunnen op afspraak in onze werkplaats in Hekelingen (gemeente Spijkenisse) het stuur en de naaf daarom ook deskundig in bouwen terwijl u wacht tegen een meerprijs van 60 euro.
Ook is het mogelijk het stuur bij ons in de showroom te Hekelingen af te halen ipv toe te laten sturen. Wel is het verstandig even te laten weten wanner u wilt komen.

NB.
Helaas hebben we gemerkt dat er goedkope imitatie sturen uit China worden geleverd die van een gevaarlijk zachte aluminium soort zijn gemaakt waarmee het stuur levensgevaarlijk wordt en kan afbreken en verbuigen, zoals op Youtube te zien is.
Goedkoop is in dit geval duurkoop !
Classic Passion vindt kwaliteit en veiligheid het allerbelangrijktse en verkoopt als exclusief importeur voor Nederland uitsluitend de echte authentieke Nardi sturen die voorzien zijn van een controleerbaar echtheidscertificaat.
Kortom : als u een kwaliteits Nardi stuur wilt kopen zit u bij Classic Passion helemaal goed !
 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuur:
€ 477,95
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

1-4 werkdagen

Relevante producten