Onderhoud:
Elke auto heeft regulier onderhoud nodig. Dat geldt des te meer voor een klassieke auto.De onderhoudsintervallen waren vroeger nu eenmaal een stuk kleiner dan nu. Het doorsmeren van de auto gebeurde bij elke kleine beurt.
Preventief onderhoud kan veel nare zaken voorkomen. Classic Passion kan dit reguliere onderhoud volledig voor u verzorgen in onze garage tegen zeer redelijke tarieven.

Maar wat als er grotere problemen zich voordoen?

Carrosserie:
Bij oudere auto's is de “tinworm” een onwelkome gast. Classic Passion kan deze voor u verjagen of het nu gaat om een klein roest plekje of een totale body-off restauratie. Ter illustratie ziet u hier wat voorbeelden van onze carrosseriewerkzaamheden aan diverse auto's.

 

 

Motoren en versnellingsbak:
Vroeger was 100.000km al een hele prestatie voor een automotor. Het is dan ook niet vreemd als de motor van een klassieker het opgeeft.
Revisie van kop en of motor kan dan de oplossing zijn.
Wij kunnen alle ruil motoren en cilinderkoppen uit het standaard programma van het bekende revisie bedrijf VEGE leveren met twee jaar BOVAG garantie tegen zeer interessante prijzen.
Behoort uw motor niet tot het standaard assortiment van VEGE dan kan revisie van de kapotte motor de beste oplossing zijn. Uiteraard kunnen wij u ook daarbij behulpzaam zijn. Wellicht heeft u problemen met de automaat of hand versnellingsbak. Ook hiervoor kunnen wij u de helpende hand reiken. Desgewenst verzorgen wij uiteraard ook de inbouw.

 

 

Bekleding:
De staat van de bekleding laat niet zelden veel te wensen over. De stoelen zijn ingezakt, de stiksels zijn uitgescheurd of het leer, stof of skai is versleten.
Gelukkig kan dit opgelost worden, waarbij wij u graag behulpzaam zijn.

 

 

Remmen:
Vaak een verwaarloosd item, zeker als het om preventief onderhoud gaat. Hierdoor werken veel remsystemen onvoldoende.

 

 

Voor de zaken die we hier boven niet genoemd hebben kunnen wij u veelal ook een oplossing bieden. Wij nodigen u dan ook graag uit met ons hierover kontakt op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.